Hirdetés

Warhound és Chrome 2 jegelve, helyettük új Call of Juarez?

|

Két elhúzódó fejlesztés leállításáról döntött a lengyel Techland.

Hirdetés

A Chrome 2 sci-fi FPS, valamint a Far Cry-ra hajazó Warhound bejelentésére a Call of Juarez premierjét követően került sor. Mindkettő a Chrome Engine 4. generációját használta volna, ami legutóbb a Call of Juarez: Bound in Blood alatt villantotta meg oroszlánkarmait, legközelebb pedig a City Interactive mesterlövészes játékában (Sniper: Ghost Warrior) lesz megcsodálható.



A szóban forgó két játék közül a Warhound állt közelebb ahhoz, hogy elkészüljön, lévén már két-három éve látványos gameplay videókat mutogattak belőle a lengyel srácok. A Chrome folytatásából viszont csak néhány képet láthattunk. Hogy végül miért nem sikerült egyiket se befejezni, annak számos oka lehet a vállalkozó kedvű kiadó hiányától kezdve a szűkös erőforrásokon át a biztos bevételt hozó projektek előnyben részesítéséig. Egyes, bizonytalan eredetű források szerint a már bejáratott, szolid sikert aratott Call of Juarez sorozat bővítése mellett foglaltak állást a fejlesztők.



Egy időre tehát búcsút inthetünk ezen játékoknak, ám könnyen meglehet, hogy az elválás nem örökre szól, lévén a Techland döntéshozói nem zárják ki annak lehetőségét, hogy a jövőben ismét elővegyék és leporolják őket.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)