Hirdetés

Warren Spector irigyli a GTA-t?

|

Egy bizonyos Warren Spector nevű úriember - az Ion Storm egykori meghatározó személyisége és a nagy hírű Deus Ex megalkotója - volt oly kedves és a Montreal International Game Summit-on egy interjú keretében megosztotta véleményét a nagyérdeművel a Grand Theft Autoval kapcsolatban. "Nagyon mérges vagyok a Rockstar srácaira." - mondta Spector. Elmondása szerint a Grand Theft Auto III-ban felmutatott grafika hatalmas előrelépés volt a PC-s játékok designjának területén. "El akarom mondani a mamámnak, hogy 'Ez az, amik a játékok lehetnek', de nem tehetem, mert nem hagyták ki belőle az emberek baseball ütővel való megverését, az autók ellopását, felrobbantását, valamint az őrűlt nyelvet és egyéb apróságokat." Nos, úgy tűnik, a GTA-ban van "jó" is, bár ezt sajnos elnyomják a játék negatív elemei. Ezzel kezdetét is veheti a harc a GTA rajongók és a Spector támogatók között. A teljes interjút megtaláljátok ezen az oldalon.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)