Hirdetés

Warren Spector újra munkában

|

Ki ne ismerné Warren Spectort. Nos aki nem ismerné, akkor annak elárulom, hogy ennek a nemes embernek köszönhetjük a Deus Ex című csodát, mely sokak szívét rabul ejtette még annó. Valamint ő volt az az őszinte ember, aki bátran kinyílvánította a GTA-val kapcsolatos gondolatait. A mai napon futott be az infó, hogy Warren Spector keze alatt új fejlesztőcsapat alakult, melyet Junction Point Studios néven fogunk még sokat emlegetni. Spector terveiből kiderült, hogy egy Source motor hajtotta játékot akar elkészíteni, melyet majd természetesen a Steam rendszerén keresztül lehetne elérni. Na már most ehhez a feladathoz keresnek ám embereket újonnan alapított "bandájukba". Munkát kínálnak jelenleg pályakészítőknek és játékban való szereplésre is. Tehát ha úgy gondoljátok, hogy remekül helyt állnátok, akkor kapcsolatfelvétel céljából dobjatok nekik e-mailt a jobs@junctionpoint.com címre.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)