Hirdetés

Wasteland 2 - az első igazi játékmenet videó

|

A klasszikus RPG folytatását több, mint negyed órán keresztül csodálhatjuk meg mozgás közben.

Hirdetés

A Wasteland 2-t nem csak mi várjuk a szerkesztőségben, hanem rajongók tízezrei is, amit legjobban a játék elképesztő Kickstarter sikere bizonyít.

A célul kitűzött 900 ezer dollár helyett annak többszörösét, összesen 2,933,252 dollárt adományoztak a játékosok az InXile csapatának, melynek köszönhetően az Obsidian is beszállt a fejlesztésbe. A biztos anyagi háttér és kellő szakmai hozzáértés tehát adott, a kérdés már csak az, mit kezdenek vele a fejlesztők. Most bepillanthatunk eddigi munkájuk gyümölcsébe, az első igazi játékmenet videónak köszönhetően (korábban már láthattunk egy rövid techdemót):

A videó mellett két új artwork is napvilágot látott:

Azt már eddig is tudtuk, hogy a '88-as Wasteland folytatása nem az alkalmi játékosokat célozza majd, de a videó megtekintése után azt is kijelenthetjük, hogy a játék remekül fest, jól haladnak a fejlesztéssel.

A Wasteland 2 az első résszel megfejelve idén októberben érkezik PC-re, Mac-re és Linuxra. Aki még mélyebben érdeklődik a játék iránt, az elolvashatja a rendező szöveges elképzelését is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)