Hirdetés

Wasteland 2 - ha meglesz a 2,1 millió, segít az Obsidian is

|

Brian Fargo legendás arc, aki KickStarter segítségével egy régi csúcs-RPG-t szeretne újjáéleszteni.

Hirdetés

A kitűzött cél, az 1 millió szinte első nap sikerült, most a projekt a második célon, az 1,5 millión is túl van. A harmadik cél 2,1 millió - ez azért fontos, mert akkor beszállna a projektbe Chris Avellone! A Gyűjtésről már mi is beszámoltunk. 

Még 17 nap van hátra és a projekt jelenleg 1,75 milliónál tart. Chris Avellone azt vállalta, hogy személyesen száll be a designba, ha a projekt eléri a 2,1 milliót. Ez azért szenzációs hír, mert Brian Fargo és Chris Avellone olyan címeken dolgoztak együtt, mint a Fallout 1 és 2, illetve Planescape: Torment. 

"A Wasteland minden idők egyik általam legjobban kedvelt RPG-je, így aztán amikor Brian megkérdezett, lenne-e kedvem beszállni, azonnal ugrottam. Dolgoztam a Fallout 2-n és a Fallout: New Vegason - ezek spirituális elődjén dolgozni hatalmas megtiszteltetés lenne." - nyilatkozta Chris Avellone.

Az Obsidian vállalta, hogy segít az inXile-nak "RPG játékok és ehhez szolgáló toolok létrehozásában szerzett tapasztalattal".

"Az Obsidian hihetetlen sztori, dialógus és design eszközökkel rendelkezik, amelyekkel a Neverwinter Nights 2-t, a Star Wars: Knights of the Old Republic II-t és a Fallout: New Vegast készítették. Teljesen mindegy, milyen technológiával készítjük majd el a Wasteland 2-t ezek a tapasztalatok és eszközök rengeteget fognak nekünk segíteni, hiszen rengeteg toolt már nem kell újra elkészíteni - így nem veszítünk időt és energiát feleslegesen." - nyilatkozta Brian Fargo.

Hajrá Kickstarter, hajrá Wasteland 2!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)