Hirdetés

Wasteland 2 - újabb képek érkeztek

|

Várjátok már a Wasteland 2-t? Íme egy-két újabb ízelítő az inXile konyhájából.

Hirdetés

Újabb képek érkeztek a Kickstarter-sikerek egyik nagy reménységéből, a Wasteland 2-ből. A legendás Fallout-előd folytatása fantasztikusan néz ki, egyedi és meglepően színes.



Itt egy új screenshot és két concept art azoknak, akik már tűkön ülve várják az inXile Entertainment taktikai stratégiai játékát, ami egy posztapokaliptikus világba viszi el a régimódi kihívásra szomjazó játékosokat.



A Wasteland 2 egyike azoknak a játékoknak, amelyek egy régi játék folytatásaként, vagy szellemi utódjaként (Armikrog, Torment: Tides of Numenera) nyerték el a játékosok szívét, és persze a játékosok önként adományozott pénzét. Ahogy nézzük, jó befektetés lesz ez is, csak győzzük kivárni.

A Wasteland 2 megjelenés idén októberben várható, PC-re, Mac OSX-re és Linuxra. Igazi régimódi, "egér-exkluzív" játékról van tehát szó, amire ezúttal a konzolosok irigykedhetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)