Hirdetés

Wasteland 3 - nem befolyásolja a microsoftos felvásárlás

|

Noha a Microsoft rátette a kezét a Wasteland 3-at és a The Bard's Tale IV-et is készítő inXile Entertainmentre, azonban ez nem változtat a csapat tervein.

Hirdetés

Elképesztő módon mindösszesen három nap alatt összegyűlt a pénz a Wasteland 2 folytatására, azonban a befektetők és a rajongók nem álltak meg ennyinél, csak úgy lapátolták a pénzt a projektbe, amelynek az lett a vége, hogy a Wasteland 3 a PC mellett konzolokra is meg fog jelenni. Csakhogy időközben a Microsoft bejelentette, hogy felvásárolták az új Wastelandet és a The Bard's Tale IV-et is készítő inXile Entertainmentet (valamint az Obsidian Entertainmentet). 

Hirdetés

Noha az üzlet előnyös mindkét fél számára (az inXile-nak biztosított a játékaik finanszírozása, a Microsoft portfóliója pedig egy minőségi csapattal bővül), ez aggódással töltött el néhány támogatót, elvégre úgy volt, hogy a 2019-re ígért Wasteland 3 PlayStation 4-re is megjelenik - de ugyanez igaz a The Bard's Tale IV-re is, amely PC-re már elérhető, de más platformokon még várat magára. Bár a PS4 nem került szóba, arra rákérdeztek a stúdiónál, hogy továbbra is tervezik-e kiadni a játékaikat a GoG-ra, mire az a válasz érkezett, hogy tartják magukat a támogatóknak tett ígéreteikhez a WL3 és a BT4 kapcsán, ezeken felül viszont még nehéz megjósolni, még korai fázisban van ez az üzleti kapcsolat. 

A "tartják magukat a támogatóknak tett ígéretekhez részt" nehéz nem úgy értelmezni, hogy minden maradt a régiben, elvégre kitolás lenne a játékosokkal, ha a beígért platformok egyikére végül nem jelenne meg a játék. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)