Hirdetés

Még Charlie Sheen is felbukkan az új Watch Dogs 2 élőszereplős trailerben

|

Ma a Ubisoft kiadott egy új trailert, ami rengeteg hangulatos jeleneten kívül kellő mennyiségű Charlie Sheennel is szolgál.

Hirdetés

Konzolokon már pörög a Watch Dogs 2, és amíg a PC-s tábor vár, addig megnézheti az új trailert, amit még a DedSec tagjai is összeülve izgultak végig. Akárcsak a The King, ez a PlayStation trailer is nagyon hangulatosra sikerült.

Nyilván már semmi újat nem árul el az anyag (pláne, ha a Twitch.tv-n ti is nézitek a livestreameket), de van akció, laza zene, és minden, ami egy hype trailerhez kell. Ja, és persze Charlie Sheen. Mert Charlie Sheennel minden jobb.

A Watch Dogs 2 tegnap jelent meg Xbox One-ra és PlayStation 4-re, PC-re pedig november 29-én érkezik. A sajtó egyelőre meglehetősen pozitívan fogadta. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)