Hirdetés

Watch Dogs 2 - bugos tűzijáték miatt kellett visszavonni a tegnapi frissítést

|

Egy kis ünnepi aprósággal szerettek volna kedveskedni játékosaiknak a Watch Dogs 2 készítői, de egy programhiba miatt törölni kellett az egészet.

Hirdetés

Több játék hozott különböző frissítéseket július 4-ére, hogy a függetlenség napján pihenő amerikai játékosok valamilyen izgalmas újdonságot találhassanak bejelentkezés után. A Watch Dogs 2 készítőinek viszont törölnie kellett az ünnepi látványosságot egy bug miatt.

Hirdetés

A frissítés kiadása után a játékosok közül többen is panaszkodtak, hogy a sandboxba bekerült tűzijáték hangjai a nyílt világ minden pontján pont ugyanúgy szólnak, így akárhová is mennek, azt a hatást keltik, mintha Marcus füle mellett robbanna a pirotechnika. A Watch Dogs 2 bugos hangeffektje főleg térhatású hangrendszereken volt idegesítő, de sztereó rendszereken sem éppen kellemes. Azt nem tudjuk, mennyi időt vett volna igénybe a bug javítása, de lehet, hogy az esemény július 10-ére tervezett végéig nem sikerült volna, így inkább egy az egyben eltávolította a tűzijátékokat a montréali csapat.

Ennél persze izgalmasabb újdonságok is érkeztek nemrég a játékba, így érdemes visszanéznie annak is, aki a megjelenéskor végigvitte a kampányt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)