Hirdetés

Watch Dogs 2 - együtt fedezhetjük fel a várost

|

Jövőhéten kerül be a Watch Dogs 2-be a 2-4 fős partymód, minek köszönhetően szabadon randalírozhatunk a városban barátokkal, vagy vadidegenekkel, egymás oldalán.

Hirdetés

A Ubisoft kifogyott ugyan a fizetős DLC-kből, de ígért még új tartalmat a nyárra. A Watch Dogs 2 ismét egy új móddal (inkább lehetőséggel) bővül, én pedig csak remélem, hogy legalább az uborkaszezonban néhányan úgy gondolják, érdemes kipróbálniuk. 36 óra játékidővel a hátam mögött azt mondom, megéri.

Hirdetés

Július 4-én jön a következő frissítés, melynek legfontosabb újítása a Party mód. Ennek lényege, hogy legfeljebb négy játékos összekapcsolódhat, és ugyanabban a San Franciscóban csinálhatnak ezt-azt kedvükre. A bountyk, invasionök, loot truckok, versenyek, a Showd0wn, a Man vs Machine robotharcok és a DedSec Virus események kooperatívan is játszhatók, úgyhogy az egész nem merül ki a szabad cirkálásban vagy ad-hoc autóversenyzésben. 

A frissítés továbbá lehetővé teszi, hogy átugorjuk a 3D nyomtatónál látható animációt, javítja a stabilitást és az online kapcsolódást. Július folyamán egyébként érdemes lesz az eget figyelni, a függetlenség napja alkalmából tüzijátékra lehet számítani, és ugyanezen okból a paintballfegyver lövedékei is színt váltanak: pirosak, fehérek és kékek lesznek.

Kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)