Hirdetés

Watch Dogs 2 - San Francisco a játékban és a valóságban

|

A Ubisoft annyira élethő San Franciscót akart csinálni, amennyire lehetséges. Nézzük is meg, hogy mennyire sikerült.

Hirdetés

A Watch Dogs 2 helyszíne San Francisco lesz, ami tele van jellegzetes épületekkel, városrészekkel, utcákkal. A Ubisoft igyekezett minden fontosat belepakolni a virtuális megvalósításba, és úgy néz ki, hogy elég jó munkát végeztek.

Nekem már az elő rész Chicagója is bejött, de úgy néz ki, hogy a fejlesztők most ennél is jobban kitettek magukért. Már csak az lesz a kérdéses, hogy a hatalmas, gyönyörű városban lesz-e elég tartalom ahhoz, hogy lekössön minket.

Kattints a fenti képre, és nézd meg a Gamespot videóját, amelyben látható, hogy milyen a virtuális és a valódi San Francisco.

A többi kérdésre pedig remélhetőleg választ kapunk a Ubisoft E3-as prezentációjából, amit velünk követhettek majd élőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)