Hirdetés

Watch Dogs - 25 perc multiplayer játékmenet

|

A nap végére azért jutott még egy Watch Dogs gameplay videó, ami a kompetitív többjátékos módokba kínál betekintést. Ez talán még ütősebb, mint az egyjátékos kampány.

Hirdetés

Gyakorlatilag minden irányból bemutatkozott már a Watch Dogs, de remélhetőleg akkor is nyújt még elegendő újat, amikor végre kezünkben tarthatjuk saját példányainkat.

A sztori mozzanatait tartalmazó videóknál azt szoktuk mondani, hogy mindenki csak saját felelősségre nézze meg, de a multiplayer módot bemutató gameplay esetében nem áll fenn a spoilerezés veszélye. JackFrags összeállított egy több mint 25 perces anyagot, amiben különböző szituációkat mutat be a játék Multiplayer Decryption módjában. Igaz, hogy sokáig tart majd végezni minden egyjátékos tennivalóval, de az biztos, hogy a multiplayerbe is beleölünk majd pár(száz) órát.

Jövő hét szombaton GameNight, ne feledjétek, a játék minden változata kipróbálható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)