Hirdetés

Watch Dogs 3 - Londonban játszódhat, és talán már idén megjelenik

|

Idén nem lesz új Assassin's Creed, de a Ubisoftnak van terve arra, hogyan töltse be az űrt.

Hirdetés

Korábban már volt arról szó, hogy készül a Watch Dogs 3, de elég nagy a csend a projekt körül. Most viszont egy fórumozó elmondott ezt-azt a játékról.

Hirdetés

A 4Chanen jelent meg egy bejegyzés (és különösen emiatt érdemes fenntartásokkal kezelni), aminek az írója azt állítja, hogy a Watch Dogs 3 lesz a Ubisoft idei nagy dobása új AC helyett. A kalandnak állítólag London ad helyet, és választhatunk női vagy férfi főszereplő közül. A játék során leginkább kisebb lőfegyverekkel és késekkel fogunk harcolni, valamint nagyobb hangsúly lesz a hackelésen, mint eddig. A drónozás és hackerkedés már a WD2-ben is nagyon jól működött, ha ezt továbbfejlesztik, nem lesz baj.

Egyébként a Watch Dogs 2 kibővített befejezésében már szóba került London, erősen utaltak rá, mint a sorozat következő állomására, tehát nem is annyira elképzelhetetlen, hogy Angliába utazzunk el a következő részben.

Szerintetek igazak lehetnek ezek az infók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)