Hirdetés

Watch Dogs - a 13 legjobb rajongói videó

|

Csodálatos, kreatív, és nem utolsó sorban vicces videók kerültek fel a YouTube-ra, melyek leginkább a multiplayer pillanatait és a játék különféle hibáit mutatják be nekünk pár percben.

Hirdetés

A Watch Dogs egyik remek tulajdonsága, hogyha megunnánk a játék kampányának küldetéseit, nyugodtan mehetünk vandálkodni a városba (ez azért a sandbox játékok nagy részére igaz, és épp ettől imádjuk a kategóriát), ami főleg akkor szórakoztató, ha nem egyedül tesszük ezt. A VG247 összegyűjtött pár videót, mi pedig megosztjuk ezeket veletek.

Ha szabadidős tevékenységeket kerestek, akkor íme a Rooster Teeth javaslata, amihez azért kell néhány elborult jó barát.

A Vanoss Games készítette el az egyik legjobb multis válogatást, amit eddig láttunk. Nagyrészt azt látjuk, ahogy a fejlesztő viccesen megalázza H2O Delirious nevű haverját. Legalábbis a videó előtt még barátok voltak.

A fentitől kisírtuk a szemünket, de ez utóbbi sem rossz: speedyw03 is készült nektek néhány megmosolyogtató pillanattal.

Ugyanaz a banda egy másik válogatással is jelentkezett, melyből megtudhatjátok, hogy mit is jelent a „field of elf jizz”.

Vanass egy egész jó single player összeállítást készített, melyben sikerült összehoznia egy elég komoly dugót, egy jó kis bújócska meccset, és megmutatott egy rendkívül ijesztő ragdoll hibát. A videó 1:17-nél kezdődik.

Ha már hibáknál tartunkm a következő videót egy meglehetősen elégedetlen játékos rakta össze, de ha kikapcsoljátok az annotationöket, akkor egy igen szórakoztató felsorolást láthattok a játék hibáiról.

Nemcsak hibákból és vicces jelenetekből áll a válogatás, a következő anyag például kimondottan elképesztő. Egy live action videóban láthatjuk Aident akció közben, parkourozva, ahogy egy bűnözőt kerget.

A Yogcast csapata is beszállt a tartalomgyártásba, akiket egyébként a Ubisoft is kisegített az előkészületek során. A fejlesztők Chicagóba küldték a Yogcastot, hogy ott vegyenek részt egy Watch Dogs misszióban.

Ha már a live action, akkor azt is megnézhetjük, hogy milyen lenne az, ha két hétköznapi srác tenné rá kezeit Aiden varázslatos készülékére.

A következő a játék egyik trailere, Minecraftesítve. Ismét egy remek példája annak, hogy mi mindenre képes lehet az ember a Mojang kockáival.

Persze nem lenne teljes egy válogatás sem Connan O’ Brien kapcsolódó Clueless Gamer videója nélkül. Kezébe kapta a Watch Dogsot, és nem hozott szégyent a nevére.

Az utolsó két szereplőnk rapben mondja el a játék történetét. Első versenyzőnk Dan Bull.

Bull szerencséje, hogy Zarcourt spanyol, különben valószínűleg övé lenne a legjobb gaming rap korona a YouTube-on. Fogalmunk sincs mit beszél, de nagyon laza.

Melyik videók tetszettek nektek a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)