Hirdetés

Watch Dogs - csiszolgatással telt az extra idő

|

A Ubisoft következő nagy dobását 6 hónappal ezelőtt csúsztatták el. A játék kreatív igazgatója elmesélte mivel töltötték az extra időt.

Hirdetés

Az Edge magazinnak nyilatkozott a Watch Dogs kreatív igazgatója, Jonathan Morin. Elmondása szerint ugyan csábító volt, hogy a plusz időben új lehetőségeket passzírozzanak a játékba, de inkább csak a már meglévőket csiszolgatták.

„Az új kiindulópontunk egy majdnem kész játék volt, így az okos lépésnek az tűnt, ha nem változtatunk rajta túl sokat. Kezdésnek csak felderítettük, hogy mik azok a pontok, melyeken változtatni akarunk. Ekkor már egy hatalmas játékunk volt. Biztosnak kellett lennünk abban, hogy minden kapcsolódik mindenhez. Semmi nagy extrát nem adtunk hozzá. Csak finomítottunk ezt azt.”

Ennek a munkának egy nagy része volt az, hogy a Watch Dogs nyílt világában minden rendesen együttműködjön. „Amikor láttuk, ahogy összeállnak a dolgok, akkor kezdtük érezni a határait néhány reakciónak. Amikor ilyen sok animációd van, ilyen sok hangsávod, ilyen sok megírandó szöveged…a tartalom mennyisége annyira egyedülállóan sok, hogy amikor elkezdesz játszani a játékkal, beleütközöl valami olyanba, amit még nem láttál, nem érzel jónak, szóval több idő kell annak kijavítására.”

Végül a késleltetés segített az Ubisoft Montreálnak, hogy kigyomláljanak rengeteg hibát, és biztosítsák a Watch Dogs hibátlan futását. „Mindenki elkezdett hibákat javítani, nagyon óvatos, stabil módszerekkel.” Extra idő nélkül nem tudták volna hibátlanra csiszolni a programot, így viszont kockázat nélkül módosíthatták, és javítgathatták a Watch Dogs lehetőségeit, legalábbis Morin ezt mondta a mi daevünknek is.

A Watch Dogs május 27-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)