Hirdetés

Watch Dogs - nem lesz demó a megjelenés előtt

|

A kreatív vezető, Jonathan Morin elmondta, hogy legkorábban a megjelenés napján játszhatunk majd a Watch Dogs-szal. Demó nem lesz.

Hirdetés

A Watch Dogs elég kalandos utat járt be, de úgy tűnik, hogy május végén végre megkapjuk a Ubisoft Montreal évek óta dédelgetett játékát.

Előbb viszont még csak bele sem pillanthatunk. Jonathan Morin, a Watch Dogs kreatív vezetője egy rajongó kérdésére válaszolva elmondta, hogy a játékból nem csinálnak demót. "Bocsánat a várakozásért" - tette hozzá.

Később egy másik tweetben arról is beszámolt, hogy azért nem lesz Watch Dogs demó, mert "túl sok időbe telne", de közben megígérte, hogy még a megjelenés előtt több gameplay videót és képet is nyilvánosságra hoznak majd. 

A Watch Dogs megjelenése május végén várható PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, de a Wii U portról egyelőre nincs hír. 

Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)