Hirdetés

Watch Dogs - jöhetnek a DLC-k is

|

A Ubisoft már azelőtt elkezdte megvalósítani a Watch Dogs DLC tervét, hogy elcsúsztatták volna a játékot.

Hirdetés

Alaposan megviselte a játékosok idegeit tavaly, hogy a Watch Dogs 2014-re csúszott, a Ubisoftot vélhetően már nem annyira, mivel az eltolásról adott nyilatkozatok mellett már a sandbox hacker paradicsomuk DLC csomagjait tervezték.

Dominic Guay, a Watch Dogs producere az OXM munkatársának adott interjújában ismerte el, hogy régóta dolgoznak a DLC tervek megvalósításán és rengeteg történet van a játék univerzumában, amit érdemes lenne elmesélni. Ez lehetőséget ad nekik arra, hogy különböző nézőpontokból mutassák be ezeket, másképp is felfedezhessük a Watch Dogs világát, mint például az Assassin's Creed IV: Black Flag bővítményeinek esetében.

Az interjú során megkérdezték a producertől azt is, hogy ki a fenti képen látható hölgy, mire Guay azt válaszolta, hogy ő Clara Lille, aki a játék során Aiden Pearce szövetségesévé válik. Kiváló hacker tapasztalatai hasznosak a főhős számára, de rendelkezik saját múlttal és történettel, amit a játék folyamán mi is felfedezhetünk majd.

A Watch Dogs várhatóan valamikor a március 31-én végződő üzleti év után jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re és Wii U-ra. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)