Hirdetés

Watch Dogs - három küldetés az új DLC-ben

|

A Season Pass tulajok után holnap mindenki számára elérhetővé válik a Watch Dogs legújabb DLC-je, amely három küldetést és számos egyéb extrát tartalmaz.

Hirdetés

Most, hogy megépítettük a Watch Dogsot is simán pörgető álom PC-t, ideje újra elővenni a játékot, megérkezett ugyanis a legfrissebb DLC. A Season Pass tulajdonosok már néhány napja megkapták a csomagot, a többiek számára pedig holnaptól lesz letölthető a csomag, lássuk mit találunk benne.

A csomag tartalma három egyjátékos küldetés, két új fegyver, valamint néhány új perk és egyéb bónusz, mint az ATM Hack, a Dedsec Battery Boost, vagy a Blume Weapon Boost. Az Auto-6 piszoly mellé megkapjuk a Biometric Rifle-t, így azok is örülnek majd a DLC-nek, akik nem mindig a legbékésebb megoldást választják.

A küldetések hosszát illetően nincs információnk, így nem tudni, mennyi extra játékidőt kapunk a DLC-vel, a küldetések azonban izgalmasnak hangzanak. Míg az egyikben egy befolyásos internet-mogulra kell lecsapnunk, egy másikban egy titkos találkozóra kell ellátogatnunk, hogy ellássuk a rosszfiúk baját.

Ha nem akartok lemaradni az ilyen és ehhez hasonló csomagokról, még mindig érdemes befizetni a Season Pass-ra, hiszen visszamenőlegesen is megkapjátok a csomagokat. Ti megveszitek a DLC-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)