Hirdetés

Watch Dogs - van, amit elraktak a folytatásra

|

Hála a késésnek, a fejlesztők rengeteg új lehetőséget tudtak beépíteni a játékba, de így is maradt néhány, amit csak a második részben fogunk látni.

Hirdetés

Mint az egy tragikus emlékként beleégett memóriánkba, a Watch Dogs eredetileg 2013-ban jelent volna meg, de később eltolták egészen 2014 májusáig. Hála az extra időnek, a Ubisoft Montreal rengeteg új tartalmat tudott belesuvasztani a játékba olyan rendszerekkel együtt, melyeket egyébként ki kellett volna vágni, ha maradnak az eredeti terv mellett.

Ezeken felül is még rengeteg más ötlete volt a srácoknak, melyeket félretettek a folytatásra. A Ubisoft kreatívja, Lionel Raynaud mesél ezekről, és a bekerült extra tartalmakról. „Ha ezt a részét nem tudtuk volna beépíteni, akkor nem érződött volna annyira újnak, hogy teljesen új IP-nek lehessen tekinteni.” Voltak extrák, amiket azért nem építettek be ebbe a részbe, mert megbontotta volna a játék egységes mivoltát.

„Mindig vannak dolgok, amiket megtartunk a következő epizódra. Persze ezúttal kaptunk extra időt, hogy még több ötletet pakolhassunk a játékba. De persze vannak még ötleteink. Ötletek, melyek egy részét nem tudtuk felhasználni, mert vagy nem okozott volna semmi változást, vagy mert az túlságosan is megváltoztatta volna a játékélményt. Az egységességet, amit elértünk a karakterekkel, a struktúrával, és a narratívával, nehéz lett volna fenntartani, ha a többi ötletünket is beleerőltetjük.”

A Watch Dogs május 27-én érkezik PC, PS3, PS4, Xbox 360 és Xbox One platformokra, később pedig Wii U-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)