Hirdetés

Watch Dogs gépigény - középkategóriás videokártyával is futhat ultrán

|

A Watch Dogs gépigény sok embert ijesztett meg, de úgy látszik, hogy mégsem olyan rossz a helyzet. A kreatív vezető szerint már egy középkategóriás gamerPC-n is elfut ultrán.

Hirdetés

A szivárgások után most végre valami érdemi információval is gazdagodtunk, ráadásul hivatalos forrásból, ugyanis maga a kreatív vezető, Jonathan Morin válaszolt egy kérdésre a Watch Dogs gépigénye kapcsán.

A Watch Dogs gépigényről már írtunk nektek korábban és bizony a Ubisoft megkéri majd az árát a tökéletes élménynek. De úgy látszik, hogy nincs ok különösebb félelemre. Twitteren az egyik rajongó azt kérdezte Morintól, hogy a - most már középkategóriásnak számító - Nvidia GTX 670 elég lesz-e ahhoz, hogy a Watch Dogs Ultra grafikai beállítások mellett fusson.

Morin erre azt válaszolta, hogy a fejlesztőgárda 90%-a használja a GTX 670-et, mint elsődleges GPU-t. Ezzel együtt a 2K-s felbontáshoz már szükség lesz egy masszívabb kártyára, mondjuk egy GTX 780-ra, de a középkategóriással is meglesz az ultra, ha megvan hozzá a kellő CPU is.

A 6 giga RAM viszont mindenképpen kelleni fog, még minimumon is.

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy egyes platformokon mire képes a Watch Dogs, akkor érdemes lesz kilátogatni a GameNightra, mert ott bizony mindegyik kint lesz. Kivéve persze a Wii U, ami csak később jelenik meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)