Hirdetés

Watch Dogs - igazi parkour, 4K-ban

|

A Watch Dogs marketinggépezete folyamatosan pörög és a Ubisoft minden lehetőséget kihasznál, hogy népszerűsítse a játékot. Nem bánjuk, mert ez a videó például zseniális.

Hirdetés

Tudjuk, hogy sokan unjátok, de ezt sajnos látni kell. A Watch Dogs élő hackelős vírusvideója után most egy újabb élőszereplős kisfilmet kaptunk. Nekünk a magyar Commodore 64-es játék a kedvencünk.

A devinsupertramp és a Ubisoft együttműködésének eredményét már meg is nézhetitek a YouTube-on, ráadásul 4K-s felbontásban. A Watch Dogs főszereplője, Aiden Pearce nem egy Ezio, de azért tud valamicskét a parkourről. A videóban egy üldözési jelenetet izgulhattok végig, amiben nemcsak a látványos mozdulatok sikerültek kifejezetten jól, de ott van Aiden zsenitelefonja is, amit úgy használ a srác, mint ahogy mi tesszük majd a játékban.

Természetesen ehhez is kaptunk egy 'így készült' videót is.

Nyugalom, hamarosan kijön a játék, elolvashatjátok a Watch Dogs tesztünket és május 30-án már teljes lelki nyugalomban iszogathattok velünk a GameNighton.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)