Hirdetés

Watch Dogs - jön az első hivatalos patch

|

A Ubisoft bejelentette, hogy az első Watch Dogs javítócsomag, ami érdekes módon alig szagol hozzá a PC-s verzió grafikai részéhez.

Hirdetés

Vagy nem annyira érdekes módon, ugyanis ezt a terhet pár modder levette a Ubisoft Montreal válláról az E3 2014 moddal.

A Ubisoft bejelentette, hogy hamarosan elkészül a Watch Dogs első javítócsomagjával és egy listát kiadott azokkal a problémákkal kapcsolatban, amit majd orvosol a patch. A teljes Watch Dogs patch note-ot elolvashatjátok a Ubisoft hivatalos oldalán, de a legfontosabb, hogy kijavították a játékmenetet ellehetetlenítő bugokat, illetve a többjátékos mód problémáit is megoldották.

Külön részt szenteltek a PC-s fixeknek, amik között van egy-két érdekes dolog. A patch note szerint kijavították az alacsony és közepes grafikai beállítások mellett jelentkező grafikai glitch-eket, az átvezetők alatt jelentkező grafikai problémákat és több textúrával kapcsolatos bugot is megoldottak. De lényegében ennyi az a rész, ami a Watch Dogs grafikai részével foglalkozik, semmilyen említés sem történt a rejtett opciók bekapcsolásával kapcsolatban.

A Watch Dogs patch ma érkezik PlayStation 4-re, ezt követi a PS3-as verzió és a napokban a PC-s játékosok is megkapják majd a csomagot. A Xbox One és Xbox 360 játékosoknak pedig úgy látszik, hogy egészen jövő hétig kell várniuk.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)