Hirdetés

Watch Dogs - a terület, a többjátékos mód, na meg az öldöklés

|

Ahogy közeledik a megjelenés, Jonathan Morin is egyre több dolgot kotyog el a játékról. Multiplayer, lövöldözés és a pályaméret van most terítéken.

Hirdetés

Kevesebb mint két hónapra vagyunk a Ubisoft üdvöskéjének megjelenésétől, mi már most tűkön ülve várjuk, hogy végre kezünkbe vehessük a játékot. A stúdió kreatív igazgatója, Jonathan Morin is egyre izgatottabb, szinte egész nap a Twitteren lóg és rajongói kérdésekre válaszolgat a Watch Dogs játékmenetét illetően.

Az Xbox One-ra és PlayStation 4-re szánt verziókat éppen véglegesítik, természetesen minden erejükkel azon vannak, hogy az Xbox One változat annyira közel kerüljön a másikhoz, amennyire csak lehet. A PC-s változat egyelőre nem végleges, így Morin az optimális gépigényről sem tudott még biztosat mondani.

Amennyiben az agresszív megközelítést választjuk, a legtöbb ellenfél leterítése nem lesz majd túl nehéz. Fejlövés nélkül is elintézhetjük őket 2-3 golyóval, lesznek azonban erősebb, jobban felszerelt ellenfelek, mondjuk kommandósok, akikbe tunkolni kell az ólmot rendesen.

A város méretét illetően Morin nem akart belemenni egy összehasonlításba, szerinte nem a méret, hanem az összetettség számít. Panaszra biztosan nem lesz okunk, bőven lesz bejárható terület. Sőt, amennyiben autóval közlekedünk, választhatunk akár belsőkamerás nézetet is.

Ha bekerülünk egy másik játékos világába, megpróbálhatjuk feltörni a számláját és ellopni a pénzét. Bőven lesz időnk megtervezni az akciót, azonban érdemes lesz nagyon körültekintően eljárni, hiszen nyilván senki sem fogja jó szemmel nézni, hogy épp kipakoljuk a bankszámláját..

A játékban egyébként nem lesznek mikrotranzakciók, ahogy demót vagy bétát sem adnak ki. A megjelenést nem fogják újra elhalasztani, így május 27-én biztosan a kezünkbe vehetjük a Watch Dogs-ot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)