Hirdetés

Watch Dogs - kiszivárgott a fejlődési fa és a térkép

|

Újabb információk szivárogtak, egyre kevesebb dolog maradhat titokban a Watch Dogs háza táján.

Hirdetés

Újabb Watch Dogs szivárgás. Hamarosan nem is lesz érdemes megírni a Watch Dogs tesztemet, mert a megjelenési hátralévő héten kiszivárog minden.

A most érkezett két képen Aiden Pearce fejlődési fájára és a játék térképére vethetünk egy idegesítően homályos pillantást. A képek meglehetősen rossz minőségűek, mert egy livestreamből szedték ki őket, ráadásul nem az egész skillfát és nem az egész térképet mutatják. De ennyivel is közelebb vagytok a játékhoz. 

Ez csak a harci fejlesztéseket mutatja, ami pusztán egy kis szeletkéje annak, amerre Aiden fejlődni tud.

Itt pedig a világtérkép egy részét láthatjátok.

A Watch Dogs megjelenés május 27-én esedékes, amire természetesen mi is készülünk számotokra egy kis meglepetéssel. Illetve egy nagyobbal is, ugyanis a megjelenés utáni hétvégén az eddigi legnagyobb GameNighttal ünnepelünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)