Hirdetés

Watch Dogs: Legion és Among Us - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nehéz lesz, de valahogy megpróbáljuk kihúzni, amíg megérkeznek a megrendelt új konzolok.

Hirdetés

Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de 2013-ban, a legutóbbi generációváltás alkalmával feleennyire sem voltam izgatott. Most ellenben úgy érzem magam, mint a kisgyermek, aki karácsony előtt másfél héttel kifürkészte, mit kap ajándékba, és azóta képtelen kiverni a fejéből.

Hirdetés

HP - Hosszú szünet után összeraktam az Xbox 360-at, hogy egy kis Kinect és Guitar Hero dobja fel a jelenkor szürkeségét, és a klasszikus XBLA játéklistán is végigmegyek, a Boulder Dash és az Outrun Online Arcade máris rabul ejtett újra. Emellett Londonban is hackerkedek, egyelőre nagyon bejön a Watch Dogs: Legion minden csacsiságával együtt.

Paca - Valószínűleg már semmi újba nem fogok belekezdeni az új konzolok érkezéséig, egyébként is keveset tudok játszani most, mert maga alá temet a munka. Talán egy pár kör Among Us még beleférhet pihenésképp.

Kaci - Hosszú-hosszú évek óta egyáltalán nem foglalkoztat a World of Warcraft, a Classic azonban hónapokra visszarántott Azerothba, és bár azt a világot is magam mögött hagytam már, a Shadowlands nagyon izgatja a fantáziámat. Persze sok évnyi kihagyást kell pótolnom, rengeteg mindent újratanulnom, de egyelőre nagyon élvezem, és ha minden jól megy, a hétvégén a harmadik karakterem is meglépi az 50-es szintet.

Szada - Előrendeltem az Xbox Series S-t, a Game Pass hatalmas kínálata pedig valószínűleg az összes novemberi és decemberi szabadidőmet el fogja rabolni, szóval addig többek között igyekszem lezavarni a Leisure Suit Larry - Wet Dreams Dry Twice-ot, hogy időben születhessen róla teszt. Az előző részt nagyon kedveltem, és ebben is nagy a bizodalmam, de majd kiderül, hogy sikerül-e megugrania a lécet. Hamarosan olvashatjátok majd a tapasztalataimat. 

Szabi - Az Epic Games Store halloweeni leárazásán behúztam a Hadest, amiről rengeteg helyen olvastam áradozó kritikákat, illetve a Supergiant Games munkássága is régóta vonzott. Megpróbálom tehát a pokol bugyrainak takarításával lefoglalni magam miközben a Cyberpunk 2077 megjelenésére várok. 

Gucs - Több játékba is belekezdtem az elmúlt időszakban, mivel bőven van még mit bepótolnom. Ilyen a tavaly megjelent A Plague Tale: Innocence is, ami olykor kifejezetten brutális képet fest a sötét középkorról, szóval remélem, hogy a hétvégén tudom is majd folytatni a kalandot. Persze valószínűleg az online cuccok is elő fognak kerülni, köztük a Rocket League, és még talán a Rainbow Six: Siege is.

Kivi - Több év kihagyás után visszatért a Dota 2 különleges halloweeni eseménye, a Diretide. A Valve igencsak szórakoztató módot rakott össze, és persze egy rakás kozmetikai cuccot is lehet szerezni, így ezt fogom pörgetni a napokban.

Csirke - Lélekben már az angolszász falvakat fosztogatom, de amíg az Assassin's Creed Valhallára várok, jut egy kis időm belenézni a Watch Dogs Legionbe is.

Chavalier - Teszek egy próbát a Marvel's Avengersszel, mert hallottam ugyan róla nem kevés rosszat is, de a sztori érdekel. Ha csak annyit figyelmet fordítok a repetitív mellékes feladatokra, amennyit feltétlenül muszáj, akkor talán még élvezni is fogom.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)