Hirdetés

Watch Dogs Legion - simán lehet, hogy két újrajátszás sem lesz teljesen egyforma

|

A játék egyik kulcseleme, hogy minden NPC különleges, mást és másképp beszél, így attól függően, kik a csapatunk tagjai, teljesen más átvezetőket láthatunk.

Hirdetés

Nagyon izgalmas koncepciót talált ki a Ubisoft a Watch Dogs sorozat harmadik részéhez. Ha minden igaz, London 9 millió lakója közül bárkit beszervezhetünk majd a DedSecbe, de mindenkinek van saját élete, saját kapcsolatai, egyedi stílusa, és saját véleménye a hackercsoportról.

Hirdetés

Az Edge-nek nyilatkozva Clint Hocking, a játék kreatív vezetője elmondta, ügyeltek arra, hogy ne legyen pont ugyanolyan két végigjátszás. A szövegkönyvből 20 különböző változat létezik, és lehet, hogy találkozik majd két olyan karakter, akiket ugyanaz a színész alakít, de a hangjuk eltérő lesz, nem fogjuk észrevenni a hasonlóságot (vagy legalábbis nem lesz zavaróan feltűnő). Ez alapvetően nagyon jól hangzik, de még mindig tartunk egy kicsit magától a történettől. Ha megoldják, hogy az is érdekes és izgalmas legyen, a Watch Dogs Legion egy fantasztikus játék lehet. Jövő márciusban meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)