Hirdetés

Watch Dogs - meddig tart átvezetni a városon?

|

Továbbra is áradnak a Watch Dogs anyagok, most például azt nézhetjük meg, hogy milyen átszáguldani a város egyik végéből a másikba, és mennyi idő alatt tehetjük ezt meg ügyesen.

Hirdetés

A Watch Dogs megjelenéséig már tényleg csak néhányat kell aludni. Akik már ennyit sem bírnak várni, akár meg is nézhetik a sztori első 90 percét, de a Watch Dogs meglehetősen nagy homokozójában rengeteg más mókás dolgot csinálhatunk. Például átszelhetjük a várost.

Hála a Sony PlayStation Access csatornájának, lehetőségünk van megnézni, hogy mekkora is a játékbeli Chicago. A videós srácok bepattantak egy autóba, és elvezettek a város egyik végéből a másikba. 

Egyébként ha kimaradt, nézzétek meg a tegnapi launch trailert is.

Sajnos nem tart el keddig a mutatvány, de azt a pár napot már kibírjuk, amíg a Watch Dogs megjelenik végre PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)