Hirdetés

Watch Dogs - kiszivárgott a videó, megvan a megjelenés

|

Úgy tűnik, az internet kedves lakói nem szeretnek várni. A Ubisoft csak későbbre ígérte, de már kiszivárgott. Meg is erősítették.

Hirdetés

Megérkezett a Watch Dogs hihetetlenül laza, új videója, amiben nem csak rengeteg akciót, és elképesztően kemény beállásokat láthatunk, de a megjelenési dátumot is. A poént már nem tudjuk lelőni, azt a GAME megtette helyettünk.

A trailer elején hallhatjuk, ahogy Aiden elmeséli, milyen is volt szerény kis élete a káosz előtt. Egy egyszerű hacker volt, aki olyasmibe botlott, amibe nem kellett volna. Ez indította be az eseményeket... Nem is mondunk többet, nézzétek meg magatok.


۞ by AGBLeaks

A látottak szerint tehát a Watch Dogs megjelenés május 27-én várható PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, és Wii U-ra (bár ennek dátuma még kérdéses). Ezt délután 3 után a Ubisoft is megerősítette. További részletek hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)