Hirdetés

Watch Dogs - mit tud a többjátékos mód?

|

A Watch Dogs többjátékos módja nagyon ígéretesen néz ki mozgás közben is, illetve most megnézhetitek a DedSec Edition tartalmát is videón.

Hirdetés

Pár hónappal ezelőtt Párizsban volt szerencsém megnézni a Watch Dogs-ot, de akkor még csak ködös utalásokat hallhattunk a játék innovatív többjátékos módjára, viszont a gamescom 2013-on a Ubisoft már kész volt megmutatni a részleteket is.

A Watch Dogs producere, Dominique Guay elmondta, hogy a játékban az egy- és a többjátékos mód észrevétlenül mosódik egymásba, de nem ez az egyetlen multis megoldás. A többi kompetitív módról még nem osztottak meg részleteket a fejlesztők, viszont reméljük, hogy valamilyen módon troll-biztossá képesek tenni az kampányunkba belepiszkálós megoldást, mert ennek azért vannak veszélyei.

Köszi VG24/7.

Ugyanakkor a Ubisoft kiadott még egy videót, amiben megcsodálhatjuk a Watch Dogs DedSec Editionjét is. A csomagban a szokásos steelbook, képeskönyv, játékbeli tartalmak és a zenén felül még van egy elég feleslegesnek tűnő térkép is, illetve egy Aiden Pearce figura, ami azon kívül, hogy jól mutat a polcon, különösebb gyakorlati haszna nincs.

A Watch Dogs megjelenése november 22-én várható. Szerintetek mennyire lesz átütő siker?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)