Hirdetés

Watch Dogs - fontos lesz ez a hét

|

Legalábbis a Watch Dogs termékmenedzsere szerint biztosan. Mi pedig hiszünk a termékmenedzsereknek. Ismeretlen okokból.

Hirdetés

A Watch Dogs 2013 egyik legjobban várt játékából tragikus hirtelenséggel 2014 egyik legjobban várt játéka lett. A nagy kérdés továbbra is az, hogy mikor hackelhetjük meg Chicagót.

A Watch Dogs megjelenési dátumát tegnap már megszellőztette a Sony online boltja, de korábban is hallottunk már pletykákat arról, hogy Ubisoft a közeljövőben tesz egy megkésett bejelentést a dologgal kapcsolatban. A június 30. elég szokatlan időpont lenne, de láttunk már hasonlót és, ha még emlékeztek, a nyári megjelenés a The Last of Us-nak is bejött.

A Watch Dogs termékmenedzsere, David Thériault egy tweetben jelezte, hogy ez a hét bizony nagyon izgalmas lesz a játék életében. Ez lényegében jelenthet bármit, a törléstől a megjelenési dátum bejelentéséig, de azért az utóbbi egy kicsit gyanúsabb. 

A hestegbigweek a mi nagy reménységünk a héten. Soványnak sovány, de legalább valami.

Várjátok már a Watch Dogs-ot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)