Hirdetés

Watch Dogs - még ma befuthat a megjelenési dátum, van szivárgás is

|

Valami nagyra készül a Ubisoft a Watch Dogs megjelenésével kapcsolatban. Miközben mindenki izgatottan várja a hírt, a pletykák már beindultak.

Hirdetés

A Watch Dogs késik, tudjuk ezt mind. Amit nem tudunk, az az, hogy meddig. Lehet, hogy a találgatásoknak ma vége szakad, és a Ubisoft néhány órán belül bejelenti, hogy mikor szabadíthatjuk ki eddig kuporgatott apróinkat a malacperselyből.

A történet ott kezdődött, hogy egy érdekes reklám bukkant fel a PS Blogon. A Watch Dogs főhősét mutató hirdetésen a következő mondat csücsült: „A megjelenési dátum kiderül ebből az új trailerből.” Kisvártatva egy Facebook poszt is érkezett a Ubisoft-tól, mondván, hogy este 6-kor nagy bejelentés következik.

Jelenleg már ott tartunk, hogy a GAME Eastleigh már tudni véli a megjelenési dátumot. Szerintük a Watch Dogs május 27-én érkezik. Nem lenne meglepő, viszont ha valóban így van, akkor kellemetlen a szivárgás így a nagy bejelentés előtt. Amint többet tudunk, azonnal meg is írjuk nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)