Hirdetés

Watch Dogs - mekkora a térkép a GTA V-höz képest?

|

Los Santos vagy Chicago? Melyik homokozó a nagyobb? Valaki megpróbálta összevetni a Watch Dogs és a GTA V térképeit.

Hirdetés

Már megint a Watch Dogs - sóhajtasz fel, lényegében teljes joggal. Nekünk sem könnyű. Viszont ez most kifejezetten érdekes, ráadásul a Rockstar és a Ubi közötti e-pénisz méregetés a bejelentések óta egy sarkalatos kérdéssé vált.

A Ubisoft nem nagyon dobálózik a Chicago térképének méreteivel, ami sokak számára gyanús volt. Jonathan Morinnal készített interjúm alatt a kreatív vezető elmondta, hogy számukra az autentikus város megteremtése volt a legfontosabb, de konkrét négyzetkilométerek nem kerültek szóba.

A sok kiszivárgott Watch Dogs videó mellett a játék térképének egy részlete is és egy dontyoudare411 nevű reddites srác össze is vetette azt a GTA V Los Santos-ával, illetve a GTA IV Libery Cityjével.

Íme Chicago, a kiszivárgott képek alapján.

Durván így néz ki Liberty Cityhez képest.

Erre pedig nyilván emlékeztek, ez Liberty City a Grand Theft Auto V térképén.

Őszintén szólva nem vagyunk biztosak a méretarányokban, ráadásul még nem jártunk be akkora területet a játékban, hogy ezt meg tudjuk erősíteni. A Watch Dogs teszt természetesen erre a kérdésre is kitér majd.

Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)