Hirdetés

Watch Dogs - most akkor mi van az fps-sel és a felbontással?

|

A Sony oldalán már nem 1080p felbontással és 60fps-sel hirdetik a Watch Dogs-ot. Mi is akkor a helyzet?

Hirdetés

A Watch Dogs megjelenés két hét múlva esedékes, a Ubisoft még mindig elég titokzatos a játékuk felbontásával és fps-ével kapcsolatban.

A Sony nem is olyan régen adott egy kis támpontot a Watch Dogs képkockáinak számával és felbontásával kapcsolatban, amikor büszkén hirdette az amerikai előrendelői oldalon a következőt.

Ez utolsó kis megjegyzés mára eltűnt. A Ubisoft nem közölt semmit azzal kapcsolatban, hogy a Sonynak miért is kellett levennie a "60 fps és 1080p"-vel kapcsolatos megjegyzést. Az Xbox One és a PlayStation 4 között zajló konzolháború egyik sarkalatos pontja lett a felbontás és az fps kérdése, úgyhogy hamarosan biztos minden kiderül majd.

Ti várjátok már a Watch Dogs-ot? Milyen platformra veszitek majd meg?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)