Hirdetés

[FRISSÍTVE] Watch Dogs - már ez sem jön Wii U-ra?

|

Nem mondjuk, hogy a Wii U minden reménysége a Watch Dogs volt, de azért talán megdobhatta volna az eladásokat.

Hirdetés

Frissítés: A GameStop is nyilatkozott végre. Nem kell aggódni, rendszerhiba okozta a tévedést, a Wii U-s változat hamarosan újra előrendelhető lesz.

Korábban írtuk: A két idén érkező LEGO játék (The Lego Movie Videogame, LEGO: The Hobbit) mellett az exkluzív Bayonetta 2 és a Watch Dogs az, ami egy szélesebb közönség számára teheti érdekessé a Wii U-t (a Nintendo főleg saját franchise-aival próbálkozik, de ezek a próbálkozások egyelőre kevesek ahhoz, hogy olyanok is érdeklődni kezdjenek a konzol iránt, akiket Mario, Zelda, Donkey Kong és a többiek már nem vonzanak). 

Most úgy tűnik, a Watch Dogs Wii U-s változatát törölte a Ubisoft. Bár a kiadó nem kívánja kommentálni, a GameStop Italy közölte a játék előrendelőivel, hogy előrendelésüket törölte, mivel ez a kiadás már a kukában van. Azért ne hamarkodjuk el a temetést, más források szerint a Wii U-s változat továbbra is készül, a GAME és a ShopTo boltjait sem értesítették még. A Nintendo csak annyit tudott mondani, hogy „nem nyilatkozhat a Ubisoft játékáról”.

Lehet, hogy csak olyan alacsony volt az érdeklődés, hogy a GameStop Italy nem látta nyereségesnek megrendelni a minimális példányszámot a forgalmazótól.

Szerintetek mi az igazság? Lesz Watch Dogs Wii U-ra, vagy majd a Nintendo következő konzoljára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)