Hirdetés

Watch Dogs PC - kell majd a Uplay

|

A Ubisoft megerősítette hivatalosan is: kelleni fog Uplay bejelentkezés és klienstelepítés még akkor is, ha a Watch Dogs Steamen keresztül érkezik gépünkre.

Hirdetés

 A nem túl emberbarát (de a fejlődést legalább hangsúlyosan erőltető) Watch Dogs gépigény után most újabb kellemetlen hír lehet a várakozó tömegeknek a Ubisoft hivatalos állásfoglalása arról, hogy a Uplay használata kötelező lesz a PC-seknek.

Ezzel együtt lesz annyi izgalom és érdekesség a játékban, amiért megéri majd vesződni a DRM okozta kellemetlenségekkel, de feltehetően kevesen üdvözlik majd a kiadó döntését, aki még az AAA címeit (mint a Far Cry 3, Splinter Cell Blacklist, vagy az Assassin’s Creed IV Black Flag) még mindig saját erőltetett rendszeréhez köti steames vásárlás esetén is.


A Watch Dogs megjelenés PC, PlayStation 3, PS4, Xbox 360 és Xbox One platformokra május 27-én várható, daev jelenleg éppen egy sajtóeseményen van, ahonnan majd exkluzív infókat szállít nektek a várható játékmenetről, amint a Ubisoft engedi, részletesen beszámolunk nektek itt az élményről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)