Hirdetés

Watch Dogs - rengeteg tartalom és egy új karakter a Season Pass-ben

|

A Ubisoft megmutatta, hogy mit kapnak azok a játékosok, akik beruháznak a Watch Dogs Season Pass-re. Mondjuk egy új karaktert.

Hirdetés

A május 27-én megjelenő Watch Dogs sem marad Season Pass nélkül, azonban a Ubisoft inkább azok számára kedvez a plusz tartalmakkal, akik a kampányt jobban kedvelik a többjátékos módnál.

A Watch Dogs 19.99 dollárba (~4460 forintba) kerülő szezonbérletének legfőbb játékoshívogatója az új küldetéssorozat, amelynek főszereplője T-Bone, egy zseniális, ámde különc hacker lesz, aki a saját szabályai szerint éli az életét:

T-Bone magánszámán kívül a csomaghoz tartozik még a Conspiracy! nevű digitális trip játékmód, amelyben egy alternatív univerzumban kell kiborgokra vadásznunk, valamint további missziók, fegyverek és ruhák is járnak hozzá.

Ezen felül a Season Pass birtokosai 25 százalékkal olcsóbban kapják meg a DLC-ket a mezei árhoz képest, valamint egy héttel korábban férhetnek hozzá az összes bővítményhez, mint a többi felhasználó. Az ajánlat minden kiadásra érvényes, kivéve a Wii U változatot.

Mit gondoltok, megéri?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)