Hirdetés

Watchmen - PC-re nem érkezik a folytatás

|

A népszerű képregényből készült film előzményeit taglaló, korántsem népszerű Watchmen folytatása nem látogat PC-re.

Hirdetés

Ha igazán rosszmájúak akarnánk lenni, mondhatnánk azt is, hogy túl nagy veszteség nem éri a PC-s gamereket. Végül is rosszmájúak vagyunk, úgyhogy mondjuk is. A Watchmen videójáték ugyanis nem sikerült túl jóra. Aki esetleg lemaradt volna róla, van demó is, lehet próbálgatni.

A második Watchmen rész a filmmel egy időben, júliusban érkezik, csak letölthető formában. Eddig úgy volt, hogy három platform lesz a támogatottak között, de a Warner Bros. bejelentése szerint, a második epizód PC-re már nem készül el. Az Xbox 360, és PS3 tulajok viszont kapnak egy lemezes verziót is, amelyen mindkét Watchmen rész megtalálható, sőt aki megveszi a film rendezői változatának Blu-ray kiadását, az megkapja ajándékba, a második részt. Annyit talán meg is ér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)