Hirdetés

Watchmen: The End is Nigh demo

|

A frissen bemutatkozó Watchmen - Az őrzők mozifilm játékos adaptációját próbálhatjátok ki néhány perc erejéig.

Hirdetés

Akik nem ismerik és értik a Watchmen világát, azok kissé értetlenül állnak a mozifilm egyedi vonásai előtt. Talán erre vezethető vissza, hogy az eddig megjelent - többnyire amatőr - kritikák olyan pontokat kerestek fogódzónak, amelyek nélkül nem Watchmen a Watchmen, tehát hibaként sem lehetne felróni őket. Bővebben majd talán egy alapos filmkritikában olvashattok róla.
A játékváltozat a Deadline Games munkája, és már a kezdetek kezdetén budget kategóriában indul. Erről árulkodik a 19.99 dolláros árazás, illetve az a tény, hogy konzolon csak az Xbox LIVE Arcade, ill. a PSN kínálatában tűnt fel tegnap és ma. Nite Owl és Rorschrach szerepében egy viszonylag korhű grafikával felvértezett beat 'em up stílusú akciójátékban legénykedhetünk.



Linkek:
WorthPlaying
FilePlanet
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)