Hirdetés

Way of Crime - a magyar GTA!

|

Egy 2004-ben alakult magyar fejlesztőcsapat, a Vivo Games már jó ideje dolgozik első projektjén, melynek a Way of Crime címet adták és gyakorlatilag egy Budapestre átültetett GTA-val van dolgunk. A főszereplő végez tanulmányaival, majd ezután Budapestre költözik, hátrahagyva barátait, barátnőjét és családját (vajon miért?). Egy fuvarozó cégnél állást szerez és beindul a karrierje. Aztán egy rendőri ellenőrzés során kiderül, hogy az egész csak álca, a rendőrség szemében pedig egyszerű drogot fuvarozó piti bűnözővé válunk. A Gamekapocson találtok jó néhány rendert a játékból. Egyelőre még csak ezek állnak rendelkezésre, illetve egy azóta jó kövérre dagadt téma a fórumunkon. Ötleteket várnak a fiúk, minden mennyiségben. A tervek szerint 2006-ban készülnek el alkotásukkal.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)