Hirdetés

Welcome Back hét a Lord of the Rings Online világában

|

Aki egyszer belekóstol egy MMO világba, nehezen szabadul onnan. Főleg, ha a készítők is folyamatosan csalogatják.

Hirdetés

A Lord of the Rings Online nem lett bukta, mint 2008-ban megjelent annyi társa. Ennek ellenére, azért jónéhányan kiszálltak már, vagy egy másik MMO kedvéért, vagy csak szimplán a való élet miatt. A fejlesztők természetesen nem szeretik az olyat, hogy valaki nem fizeti a havidíjat neki, ezért aztán mindenféle csalafinta módszerrel igyekeznek meg- , és visszaszerezni a játékosokat. Most éppen a Lord of the Rings Online exjátékosok vannak soron, hiszen ők február 2 és február 9 között ingyenesen visszatérhetnek Középföldére. Aki esetleg kedvet kapott, semmiféle teendője nincs, csak ki kell várni azt a néhány napot, ami a kezdésig hátravan. A Turbine minden valaha regisztrált játékos accountját aktiválja erre a hétre automatikusan, így aki tényleg csak visszanézne pár napra, ez nagyszerű alkalom lehet számára. Az akció lejárta után sincs semmi dolgunk, hiszen az újraaktiválás csak a meghirdetett időre szól, azaz 9. után automatikusan letilt a rendszer. Hacsak be nem csengetünk egy kis zsét ugyebár.

 

durinsway_screenshots_09_10.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)