Hirdetés

WENDIGO a Megasztárok ellen!

|

A napokban nyilvánosságra került a magyarországi hanglemezkiadók szakmai testületei által javasolt lista, amelyből a közönség - tehát elvben Ti - választhatjátok ki a győzteseket SMS-szavazás formájában.

Hirdetés

A dolog GameStar-os aktualitása csupán annyi, hogy a DVD-ken fellelhető játékvideók aláfestő zenéjeként többször is megjelenő WENDIGO zenekart is jelölték a 2006-os év felfedezettje kategóriában. Ez idáig szép és jó, ám a saját zsebből gazdálodó underground metalzenekarnak egyelőre vajmi kis esélye van olyan ellenfelekkel szembeszállni, mint a rádiókban, tévékben és bulvárlapokban folyamatosan megjelenő Megasztárok: a díj további várományosai között ugyanis megtalálhatjuk Rúzsa Magdit, Szabó Esztert, Bartók Eszter és Póka Angélát is.

A tét nem kicsi: a kategória nyertese képviselheti hazánkat a Helsinkiben megrendezendő Eurovíziós Dalfesztiválon, melyre a helyszínen tizenötezer, a tévék előtt pedig több százezer ember lesz kíváncsi. Az eddigi szavazásaink alapján olyan "hazai csillagocskák" jutottak a kinti
döntőbe, mint a Nox, a VIP vagy épp Delhusa Gjon... A siker pedig jócskán elmaradt. Úgy tűnik, külföldön már nyitottabbak a zenehallgatók annál, hogy bármilyen rágógumi-zenét elfogyasszanak... Jó példa erre az is, hogy a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivált egy szörnymaszkos, hangos-zúzós finn metalbanda, a Lordi nyerte meg.

Ha úgy gondolod, hogy te is tennél valamit a langyos háttérzenék ellen, ha végre több rockzenét szeretnél hallani a rádiókban és tévékben, ha te is tovább látsz holmi Tokiói Szállodáknál... akkor a www.wendigo.hu oldalon megtalálhatod a módját, hogyan szavazhatsz!


Kapcsolódó GSTV videók Wendigo zenével:

GSTV Teaser 2007. február


GSTV Teaser 2006. november


NFS Carbon rendezvény az Árkádban


Wendigo - Thousand Voices videoklip
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)