Hirdetés

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood és The Medium - ezzel játszunk a hétvégén

|

Vége az aszályos időszaknak, sorra érkeznek az új címek, amelyeket kíváncsiságtól hajtva menten ki is próbálunk.

Hirdetés

Előbb-utóbb mindenki elérkezik ahhoz a ponthoz, amikor már úgy érzi, nem maradt több ereje egy újabb 80-100 órás monstre kalandhoz, nem akar megint heteket azzal tölteni, hogy a kezeletlen OCD-je hatására módszeresen takaríthatja a kérdőjeleket a térképről. Inkább könnyebben fogyasztható, hosszútávú elköteleződést egyáltalán nem igénylő élményekre vágyuk.

Többünknél most ütött be ez az állapot, így az ünnepi dömping nagyágyúi helyett kisebb volumenű alkotásokkal kapcsolódunk ki, mint amilyen az alig pár napja debütált The Medium, vagy épp a megjelenéshez szélsebesen közeledő Werewolf: The Apocalypse - Earthblood.

Hirdetés

HP - A Game Pass keretében behúzott The Medium végre egy olyan régivágású horrorjáték, ami nem a túlélővonalra és a az ijesztgetésre megy rá, hanem egy korrekt történettel és játékélménnyel mixel zseniális hangulatot, és magába szippantó atmoszférát (nyilván a kelet-európai hangulat nekem sokat dobott az élményen). Még nem értem a végére, de nagyon nagy bolondja lettem, csak a sztori idővonalával kerültem némi zavarba, ezt Chavával próbálom éppen kibogozni, aki tesztelte nákunk, így bölcs mentorként válaszol minden hülye kérdésemre.

Paca - Nagyon a végén járok már a Cyberpunk 2077-nek, egy mellékküldetés van, meg a sztori befejezése, úgyhogy nincs más hátra, egy utolsó kalandra visszatérek Night Citybe (a DLC-kig tart majd a szünet, persze). Aztán Immortals, mert a Valhalla túl nagy falat lenne.

Csirke - Megérkezett az Immortals Fenyx Rising három tervezett bővítményéből az első, én pedig nagyon remélem, hogy a DLC is annyira el fog varázsolni, mint az alapjáték. 

Iván - Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy produktív hetem. Aztán lett egy Dead Cells-trial is a Switchre. Itt a vége, fuss el véle.

Gucs - Esélyes, hogy ezen a hétvégén is visszanézek majd a WoW-ba, de azért igyekszem néha-néha időt szakítani a kimaradt játékok bepótolására is. Például lehet, hogy folytatom a Dishonored 2-t, amibe nemrég kezdtem bele, mivel emlékeim szerint a széria első része elég ütősre sikeredett, így jó volna a folytatásban is komolyabban elmerülni. Az eddig látottak alapján a hangulat a helyén van a második részben is, de egyelőre még nem sikerült komolyabban beszippantania.

Szabi - Már régen bekerült a látóterembe a Green Hell, mivel első blikkre nagyon hasonlított a The Forestre, amibe végtelen órát pattintottam bele egy jó baráttal karöltve. Most végre ennek is nekikezdtünk, és egyelőre nem csalódtunk benne. Egyelőre még gyakrabban vagyunk betegek, lázasak, férgesek és kimerültek, mint egészségesek, de szépen haladunk. A játék fejlődési/tanulási görbéjét remekül eltalálták, így minden, a dzsungel ellenséges közegében megtett újabb méter után azt érezzük, hogy előbbre jutottunk. Akik szerették a The Forest túlélős mechanikáit, azoknak ezt is csak ajánlani tudom.

Szada - Nem rajongok túlzottan a horrorokért, de próbálom leküzdeni a gyengeségeimet, ezért ha minden jól megy, akkor bele fogok nézni a The Mediumba a Game Passnak köszönhetően. Hátborzongató élményeimet Ted Lassóval és a The Boys 2. évadával szeretném tompítani.

Kivi - Leginkább a Black Ops Cold Warral fogom elütni az időt. Kevésbé tetszik a legutóbbi Call of Duty, mint a Modern Warfare, viszont a Nuketown még mindig az egyik kedvenc mapom, amin szinte nulla koncentrációval is jól lehet szórakozni.

Chava - Környezetvédőnek álltam, ezért éjjel-nappal egy hivatalosan a zöld megújulást támogató, de valójában a Földanya erőforrásait kiszipolyozó energiavállalat munkatársait zaklatom. Mivel radikalizmusom túltesz Greta Thunbergén is, a tetteim beszélnek helyettem, így az utamat lerombolt létesítmények és szétmarcangolt hullák szegélyezik. Tele vagyok tettvággyal, úgy érzem, semmi sem képes megállítani, csak a bolhák zavarnak, meg az ázottkutya-szag és hogy valamiért már az ezüst látványát sem bírom. De a metált azt igen!

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)