Hirdetés

What Remains of Edith Finch - áprilisban jön a drámai kalandjáték

|

Megvan, mikor érkezik a Finch család tragédiáját bemutató, belsőnézetes kaland.

Hirdetés

A What Remains of Edith Finch egy súlyos kalandjáték lesz, amiben Edith Finch szerepében ismerkedünk majd meg a Finch család mára elhunyt tagjaival és azok tragikus sorsával.

A família házának szobáit járva fogjuk megismerni Edith szeretteinek életét, és azt, hogyan távoztak az élők sorából. Nem lesz egy kellemes kaland, de mindenképpen izgalmasan hangzik. Már nem kell sokat várni rá, mivel a játék megjelenése április 25-én várható PC-re és PlayStation 4-re.

A fejlesztő Giant Sparrow már letett az asztalra egy elképesztő élményt az Unfinished Swannal, így reméljük, hogy ez a cím is hasonlóan jól fog sikerülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)