Hirdetés

Wheel of Time játékkollekció betervezve

|

Vadonatúj fantasy szériával készülnek a Red Eagle Games fejlesztői Robert Jordan mesés könyvei alapján.

Hirdetés

A Robert Jordan tollából származó Wheel of Time könyvsorozatban megálmodott fantasy világ hamarosan elburjánzik minden elérhető szórakoztató elektronikai berendezésen, köszönhetően a Red Eagle Entertainment-nek. Az említett vállalatnál találhatóak a széria jogai, üzleti érzékük azt tanácsolta számukra, hogy a készülőben lévő Wheel of Time mozifilmhez készítsenek videojáték adaptációkat. A megfogalmazás nem véletlen, a Red Eagle Entertainment által létrehozott Red Eagle Games minden egyes fehér vásznon megjelenő filmhez játékadaptációt tervez kiadni, sőt, elmondásuk alapján MMO alkotással is készülnek rajongóik számára és természetesen mindenki másnak. Kilenc évvel ezelőtt a Legend gondozásában már megjelent egy Wheel of Time néven futó alkotás asztali rendszerekre, azonban földrészeket megmozgató hatása elmaradt.

rede.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)