Hirdetés

Whore of the Orient - megmenekült a Team Bondi új játéka?

|

Úgy tűnik, hogy átmenetileg megmenekült a Team Bondi a feloszlástól és egyúttal támogatót találtak a Whore of the Orient című játékukhoz is.

Hirdetés

Áprilisban adtunk még hírt róla, hogy az LA Noire fejlesztőit egészen egyszerűen kitették, a fejlesztéseket leállították és az ígéretes Whore of the Orient sem valósulhat meg, mivel nem találtak hozzá finanszírozót. Lehet, hogy hazudtunk.

A Game Informer szállította a hírt, miszerint a projekt állami finanszírozással részben megmenekült, tudniillik a New South Wales’ Interactive Media Fund nevű szervezet 200 ezer dollárral támogatta a Whore of the Orient megvalósítását. Bár az összeg nem nagy, arra pont elég, hogy a Team Bondi fiai tovább folytathassák a munkálatokat és újabb támogatók után nézzenek.

A Whore of the Orient története egyébiránt 1936-ban, Shanghaiban játszódik, amely a Föld legmocskosabb és korruptabb helye az egész világon. A bűnözés mérhetetlenül nagy, némi pénzmagért cserébe bárki elintéz bármit, nincsenek erkölcsök. A város lényegében a Nyugat játékszere és a jómódúak alaposan ki is használják a szinte bagóért „megvehető” kínai tömegeket. Eközben a kínai nacionalisták, a Koumintang nevű csoport megpróbálja elnyomni a kommunizmust, kevés sikerrel. Ebben a kaotikus helyzetben próbál helyt állni a nemzetközi rendőrség maréknyi tagja, akik reménytelen harcot folytatnak a békéért.

A Whore of the Orient megjelenése bár bizonytalan, de egy 2015-ös dátumot és PC, PS4, valamint Xbox One támogatottságot azért csiripeltek a kismadarak. Reménykedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)