Hirdetés

Wii árak az egekben

|

Karácsony közeledtével elfogytak a Wii-k az angliai boltokból, s a nagy kereslet miatt az árak az egekbe szöktek.

Hirdetés

Az eltökélt vásárlók számára olyan apróság, mint az ár, nem akadály, és ezt kihasználva élelmes emberek hatalmas összegekért árverezik saját konzoljaikat. Egy angliai eBay-es aukción a felajánlott Wii 1070 fontért kelt el (kb. 350.000 forint), és ez nem egyedi eset (mondjuk ennél a konkrét vásárlásnál lehet, hogy pórul járt az eladó, figyelembe véve a győztes licitáló nicknevét).

Az Egyesült Államokban kicsit visszafogottabb a helyzet, ott 500 dollár körüli árakon (kb. az eredeti ár kétszerese) sikerül elpasszolni a konzolokat, bár itt is találhatóak extrém esetek: van, aki 10.000 dollárt is hajlandó feláldozni, hogy jusson Wii a fa alá. A Nintendo pedig nyilván dörzsöli a tenyerét, örülve a hatalmas népszerűségnek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)