Hirdetés

Wii Party: többet adnak el belőle, mint a CoD: Black Opsból?

|

Tudom, a kérdés már eleve sokakban felhördülést kelt majd - ámde van benne ráció...

Hirdetés

A Wii Party egy olyan minijáték-gyüjtemény, mint amilyen a Wii Play is volt.

Önmagában ez még nem garantálná, hogy csillió példányt eladnak belőle (hiszen a Black Ops eladásait 10 millió fölé prognosztizálják), azonban a Wii Party mellé egy Wiimote is jár majd ingyen - s ne feledjük, hogy a Wii-hez gyárilag csak egy Wiimote jár, így aki igazán partyzni akar, az kénytelen további kontrollereket vásárolni. Emellett a Wii Party 80 (!) minijátékot tartalmaz majd 13 játékmóddal - ezek között kalsszikus házibuli játékok, páros játékok ugyanúgy vannak, mint apró videójátékok - például az egyik játékban úgy kell a Wiimote-ot körbeadni, hogy véletlenül se rázzuk meg. Jah, és hogy mire alapozzák, hogy több megy majd el belőle (oktbóer nyolcadikán jelenik egyébként meg), mint a Black Opsból? Egyszerű: a Wii Playből eddig 30 milliót adtak el...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)