Hirdetés

Wii Sports - közel 50 millió eladott példány

|

A néhol Wii-vel összecsomagolt Wii Sports közelít az 50 millió eladott példányhoz, míg azért a többiek sem szégyenkezhetnek.

Hirdetés

A Nintendo Wii játékkonzolja hatalmas siker, hiszen kicsiknek és nagyoknak egyaránt tartalmas szórakozást nyújt, ráadásul az ára sem nyúl csillagászati magasságokba.

Ha még ez sem lenne elég, zömmel ajándékba adnak hozzá egy játékot, többnyire a Wii Sports-t (nemrég volt egy LEGO Indy és egy Kung Fu Panda bundle). A Wii játékok több, mint fele, hogy is mondjam, felejthető, míg a Nintendo saját címei igazán király játékok. Ezt mutatja az is, hogy a Wii Sports 47.6 millió, a Wii Fit 21.8 millió, illetve a Mario Kart Wii 17.39 millió eladott példánnyal büszkélkedhet. Nem vagyunk meglepve...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)