Hirdetés

Wii U - árcsökkenés, Zelda és LEGO gépcsomagok, izgalmas játékok az idén

|

Ha eddig még nem volt számotokra vonzó a Wii U, az év utolsó hónapjaiban rengeteg dolog csábíthat titeket vásárlásra. De tényleg.

Hirdetés

A Nintendo 2DS tegnapi bejelentését követően megkérdeztük a Nintendo termékek hazai forgalmazóját, a Stadlbauert arról, hogy a hazai boltok polcain milyen újdonságokkal találkozhatunk még az idei év folyamán.

Ugyan az Xbox One és a PlayStation 4 az első körben elkerüli hazánkat, a Nintendo 2DS október 12-étől nálunk is kapható lesz fehér-piros, illetve fekete-kék színekben, ezekhez illő szütyővel. A Wii U viszonteladói ára (tehát amennyiért a forgalmazótól a kereskedők meg tudják venni) csökkenni fog, de ez nem jelenti azt, hogy mindenhol ugyanannyival lesz olcsóbb a készülék - sokminden múlik a viszonteladók árképzésén. Lesz viszont két új, limitált kiadású gépcsomag, melyekben az alapgép fekete változata mellett a The Legend of Zelda: The Wind Waker HD vagy a LEGO City Undercover egy példánya is megtalálható lesz. Előbbi, a The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Premium Pack (egyedi festésű kontrollerrel és a Hyrule Historia egy példányával) október negyedikén, míg utóbbi, a LEGO City Undercover Premium Pack október 18-án jelenik meg.

Miután megvásároltátok a gépet és meguntátok a hozzá járó játékot (aminek miértje teljesen érthetetlen lenne), az alábbi megjelenések várnak rátok:

Rayman Legends - augusztus 30.

Just Dance 2014 - október 4.
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD - október 4.
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Limited Edition (Ganondorf figurával) - október 4. 
Sonic Lost World Deadly Six Edition - október 18.
Skylanders SWAP Force - október 18.
Batman: Arkham Origins - október 25.
Wii Party U + Wii Remote Plus (fehér) - október 25.
Wii Party U + Wii Remote Plus (fekete) - október 25.

Assassin's Creed IV: Black Flag - november 1.
Angry Birds Star Wars - november 1.
Call of Duty: Ghosts - november 5.
LEGO Marvel Super Heroes - november 15.
Watch Dogs - november 22.
Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games - november
Super Mario 3D World - november

Donkey Kong Country: Tropical Freeze - december
Scribblenauts Unlimited - december

Wii Fit U - 2013.
Wii Karaoke u by JoySound (Nintendo eShop) - 2013 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)