Hirdetés

Wii U - kész a nyitócímek végleges listája

|

A Nintendo új konzoljának nyitónapjára időzített játékok listája ma nyerte el végleges formáját. A végső felsorolás 24 címet tartalmaz.

Hirdetés

A 24 játék között azért nem mind teljesen új cím. Sok, már más platformokon bizonyított alkotás is szerepel a felsorolásban, mint például a Mass Effect 3, ami már év elején tiszteletét tette a PC, Xbox 360, PS3 platformhármason. A legtöbb átportolt játékban lesznek Wii U specifikus tartalmak, ezek többsége a különleges kontroller adta lehetőségeket hivatott kihasználni.

Disney Epic Mickey 2: The Power Of Two

Mass Effect 3: Special Edition

Assassin’s Creed III

Batman: Arkham City - Armoured Edition

Ben 10: Omniverse

Call of Duty: Black Ops II

Darksiders II

Family Party: 30 Great Games Obstacle Arcade

FIFA 13

Funky Barn

Game Party Champions

Just Dance 4

New Super Mario Bros. U

Nintendo Land

Rabbids Land

Skylanders Giants

Sonic & All-Stars Racing Transformed

Sports Connection

Tank! Tank! Tank!

Tekken Tag Tournament 2

Transformers Prime

Warriors Orochi 3 Hyper

Your Shape: Fitness Evolved 2013

ZombiU

A fenti listában, a legjobban talán a Zombi U-t várják, ami jelentősen elüt a Wii U exkluzív címek stílusától, a maga sötét, túlélő horrora hajazó hangulatával. A konzol és a nyitólistán szereplő címek november 30-ától lesznek megvásárolhatóak Európában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)